Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/06/12 Marnaton Tossa de Mar - Sant Feliu de Guíxols, des del caiac

En la planificació no tocava nedar una prova de llarga distància, per haver fet fa dos setmanes l'Ultra Trail Emmona i per tenir d'aquí unes altres dues setmanes l'Isostar Desert Marathon, tot i que em moria de ganes, però si he pogut participar de la festa des del caiac, el recorregut transcorre per un dels indrets que més m'estimo i conec de la Costa Brava, de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols. 
La mar no ho ha posat gens fàcil, només començar mar de fons, amb onades llargues, de mica en mica, ha anat entrant el vent per quedar-se, en forma de llevant i després variable de component nord, que ha fet passar de marejol a maror en el tram final, fent que el mareig fos una cosa habitual en molts nedadors, autèntics guerrers d'aigua que han lliurat batalla en condicions difícils. 
Veure els nedadors com s'esforcen, com lluiten amb fermesa, braçada a braçada, et fa sentir orgullós d'estar allà, al seu costat, siguen testimoni del seu pas, reconduint rumb si cal, ajudant sempre que algú ho necessita, que un nedador et doni una encaixada de mans abans de sortir de l'aigua per haver-lo ajudat, són d'aquelles coses que no tenen preu, que un cop a la sorra un altre et reconegui i et digui que has fet la feina ben feta, dóna sentit a tot plegat. 
Un cop a la sorra, poder compartir experiències amb un munt d'amics nedaddictes és genial, poder veure la cara de satisfacció i de cansament del que acaba d'arribar, just quan es posa d'enpeus, et fa reviure arribades pròpies, no calen paraules, només mirades, aplaudiments i felicitacions a qui ho acaba d'aconseguir. 
Viure l'esforç, el patiment, l'emoció, l'alegria dels que han nedat, sigui des del caiac, des de la sorra o compartint taula, fa remoure sensacions  que afloren des de l'interior i només deixen dir: enhorabona a tots els que han estat a la línia de sortida d'aquesta travessia.

Entrades relacionades: 
13/08/11 Travessia Tossa de Mar - Sant Feliu de Guíxols
04/07/12 Marnaton Tossa  de Mar - Sant Feliu de Guíxols. Reportatge TV Costa Brava

Comentaris

  1. Tal cual com descrius!!!
    Moltes gràcies a tots el caiaquistes i en particular el que em va ajudar els ultims 2000 metres, estic en deute.

    ResponElimina
  2. Enhorabona per fer la travessia, no era gens fàcil, no et vaig veure o reconeixer, et recordo de l'Estartit. ·Ens veiem al mar. Una a-braçada

    ResponElimina
  3. Sense vosaltres, nosaltres no podríem haber finalitzat aquest gran repte. Gràcies.

    ResponElimina
  4. Puc dir en boca meva i dels companys caiaquistes, que sou grans, molt grans, l'opció fàcil era abandonar, la complicada era donar-ho tot i anar endavant, independenment s'aconseguis o no, era de valents estar a l'aigua!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!