Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/10/12 Cursa Popular del Remei

He  fet el recorregut curt de 12 km, pràcticament sense trepitjar l'asfalt, molta pista, variant les vistes, entrant en boscos, passant per algun corriol ample, entremig de camps, veient com despuntava el dia, escoltant el despertar dels ocells i sentint la rosada del matí.
Hi he trobat un ambient molt familiar, gent de totes les edats, uns amb la bicicleta de muntanya, d'altres corrent i com jo, molts caminant.
Sense agobiaments de classificacions, ni cap cronometre, l'únic temps que ha importat a tothom és el bon dia que ha fet, no hi havia cap camiseta d'aquelles que et cobren amb l'inscripció i no et poses mai, tenia un preu reduït, que és d'agrair i com a premi un entrepà, d'aquells fets amb molt mimo i pa de debò, del cruixent, del que atipa.
No és una cursa de les que hi van moltes persones, preocupades per la posició en que acaben, és de les que l'organització es desviu per cuidar els detalls, des del marcatge, fins a posar avituallament a mig recorregut, a estar pendents en els punts en que creuàvem per alguna carretera.
Track
Entrada relacionada:

Comentaris

  1. Busca un forat en la teva agenda runnera i passa per Roda de Ter a Còrrer. Els 2 aborígens et tractarem a cos de rei. Avituallament + circuit gaupíssim de 10 km o més. Ja diràs...

    ResponElimina
  2. I tant que si, que en tinc moltes ganes, diumenge a la Costa Daurada concretem.
    Salutacions

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!